HABERLER
İSTANBUL GELİŞİM LİGİNDE YENİLİKLER...
geri >>
27/09/2019
Türkiye'nin en prestijli özel basketbol ligi olan İstanbul Gelişim Ligi bu sezonda yeniliklerle basketbola hizmet etmeye devam ediyor.
 
Markası İstanbul dışına taşan İstanbul Gelişim Ligine Çorlu Bolu Bursa Sakarya'dan takımlar katılım göstermişti .Bu sezon bir ilk olarak Bulgaristan takımlarından Nessebar U-16 yaş kategorisinde İstanbul Gelişim Ligine katılım gösterdi.
 
Uzun yıllardır birlikte Bc Cup Organizasyonumuzda çalıştığımız İspanyol NBN23 şirketi ile yaptığımız işbirliği sayesinde tüm karşılaşmaların skorlarını ve detaylı istatistiklerini canlı olarak takip edebileceksiniz.
 
Ayrıca şut haritası play-by-play maç anlatımı detaylı grafikler oyuncu karşılaştırmaları bireysel ve takım istatistik liderleri gibi birçok detaya sahip olacak takımınız ve rakipleriniz için analizler yapabileceksiniz.
 
Güç dengesini sağlamak için U-9, U-10, U-11, U-12, U-13, U-14, U-15, U-16 VE U-18 Yaş Kategorilerinin yanı sıra grupları kırmızı mavi ve beyaz olarak 3 ayırmıştık.Bu sezonda bu sistem aynı şekilde devam edecektir.
 
Bu sisteme ek olarak 2019-2020 sezonunda   U-10 ve U-11 yaş kategorilerinde basketbolcu sporcularımızın kazanmak yada kaybetmek duygusu yaşamadan sadece bireysel gelişimleri için  skorsuz lig organize etme kararı aldık.
 
Bu ligde SKOR tutmak yok. ZONE savunma yok.PRES yok sadece basketbolu sevdirmek amaçlanmıştır.
 
Basketbola yeni başlamış olan sporcularmız için bu lige katılım gösterebilirsiniz.
 
Maç yapılacak salonlarımızın sayısını arttırdık 
 
Mahmutbey
Kartal
Samandıra 
Zincirlikuyu 
Sarıyer
Göktürk
Beylikdüzü
 
Var olan salonlarımızın dışında ligin kalitesini arttıracak yeni salonlar ile görüşmelere devam etmekteyiz.
 
Bizlere ulaşmak için ,
 
 
info@gelisimligi.com
 
PUAN DURUMU
BİZİ TAKİP EDİN
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 | İstanbul Gelişim Ligi
design